Tin Besar

Tin Tong

Ahad, 21 November 2010

Mungkin Lepas ni, Short Film...

Perkara ni dah dekat 4 tahun berlalu. Masa tu, aku tak tau menahu la pulak yang aku bakal ke Fakulti Teknologi Kreatif & Artistik. Saja kami dok main rakam-rakam video. Zaman tu, mana aku belajar lagi tentang filem pendek ni. Maka terhasillah, Jom Kacau Orang terbitan Sahabat Sejati dengan kerjasama KJ Pictures Sdn. Bhd. hahaaiii.... (rasa lawak pun ada. tau pulak aku dok main kerjasama-kerjasama tu.) Masa video ni dirakamkan, kami main spontan je. Editing pun cincai, alai-balai je. Lepas video ni berjaya, (kononnya bagi kami lah *budak-budak form3-2006 SMK Taman Tasik) , kami ada berniat dan bercadang nak buat filem pendek. Tapi tak berjaya. Mungkin di masa depan. Tup... Tap... Tip... Tup... Sampai laa ni pun, tak terhasil jua filem pendeknya.

Mungkin rezeki buat filem pendek pada masa depan kot.
Mana tahu, lepas dah menimba ilmu tinggi-tinggi, rezeki muncul. Mudah-mudahan. Amin...
Akhir cerita, yeayy! kan diri kamu semua untuk saksikan video ini. Haha *bajet star lak aku ni*





*Penghargaan buat rakan-rakan aku yang terlibat
dalam pembikinan video ni.*
*Bekas pelajar SMK Taman Tasik, Taiping.*
*Tingkatan 3, tahun 2006.*

6 ulasan :

ain wauhidus berkata...

4 tahun yang lalu?
wahaa~ seronoknya.
btw you ambik teknologi creative and artistic yea?

4umyfans berkata...

ain wauhidus < yerps... 4 tahun yang lalu. tahun 2006. sanagt seronok masa tu.

ya! teman amik Fakulti Teknologi Kreatif & Artistik. (TeKA)

ain wauhidus berkata...

belajar pasal apa ye?
making video things ye?

4umyfans berkata...

ain wauhidus < teman punya kursus, Diploma Penulisan Artistik. belajar pasal buat skrip,lirik dan semua yang berkaitan penulisan.

kalau making video things or short films, tu untuk mahasiswa yang amik kursus Diploma Skrin. haa, yang tu belajar basic nak jadi director.

kamu belajar mana?

muhamad ezham berkata...

kah kah kah .
besar gambar gua di atas

4umyfans berkata...

muhamad ezham < tau pun mike...
gambor mike besor ya amat.

Tin Klik-Kluk