Tin Besar

Tin Tong

Selasa, 23 November 2010

JOM JADI FOLLOWER GADIS KAMPUNG



Create your own banner at nukilangadiskampung.blogspot.com!


Saya telah jadi follower ke 379.
Saya dapat jumpa contest ni daripada Bazilah.

Salam semua. Bertemu kita dalam rancangan, mencari duit poket dalam cuti semester ini. Saya, 4umyfans, akan membawa anda kepada tips pencarian mata wang anda itu. Hahaii... untuk pengetahuan kamu semua yang ada di rumah dan di depan PC or Laptop & sebagainya, gadis kampung telah mewartakan satu fenomena ala-ala DR Rozmey untuk pencarian pemenang bagi contest nya sempena ulang tahun perkahwinannya yang pertama!

Hadiah berupa RM101.00 telah di sponsor oleh suaminya yang tercinta.

Katanya lagi, yakni (gadis kampung), dia ingin mencari sehingga 1010 followers untuk anniversary beliau pada kali ini. (gadis kampung, JOM JADI FOLLOWER... , 2010) * haha.siap ada citation lagi tu... *

Blog milik gadis kampung ini banyak mengetengahkan info-info menarik buat pembaca serta peminat blog tegar. Memuatkan TUTORIAL DAN EDITING serta NUKILAN DAN KARYA hasil penglibatannya dalam dunia blogger ini, blog gadis kampung amat sesuai dijadikan bahan bacaan, baik yang muda mahupun yang sudah senja. Malah, contest seperti ini sememangnya amat ditunggu-tunggu oleh sesiapa yang sangat gemar menyertai pertandingan-pertandingan seperti ini.

Syarat-syarat pertandingan adalah seperti disinun!

Amacam kamu di luar sana?
Best kan contest ni?
hahaiii... : )
Kalau best, moh kita join!
Contest ni akan expired secara automatik pabila follower gadis kampung mencecah 1010 orang.
Tarikh tutup penyertaan pada 26 Disember 2010.


Jadi,
kalau kamu di luar sana nak sangat join perkara ini,
link kan terus ke blog teman sekali ye!
Hal ni sebagai refferal pada teman jugak tau.
Hahhaii...

Semoga berjaya dalam cubaan pertama teman ni.
Jumpa lagi di hari dan rancangan yang lebih berbeza nanti.
Salam dan selamat mencuba-cuba.
Katakan yeayy! pada yeayy!

8 ulasan :

little cart00n berkata...

ery da maju naa..masuk contest lagi..
gudluck cipole :)

misz FaTiN berkata...

gudluck ya..^_^

feel free join my contest..
http://atentiqa.blogspot.com/2010/11/contest-i-love-mymum.html

4umyfans berkata...

little cart00n < ahhaa... : )
tQ cik elie...

misz FaTiN < tQ yea...
nanti teman nengok-negokkan contest kamu yea...

yeayy!

paan berkata...

macam menarik jer.. nnt ada masa nak join gak la... :)

4umyfans berkata...

paan < cepat-cepat!
nanti dah tertutup penyertaannya, rugi...

Enna Banana berkata...

hey awak! goodluck tau ^.^

4umyfans berkata...

Enna Banana < tQ awak...

Gadis Kampung berkata...

gk dtg cari pemenang nie

Tin Klik-Kluk