Tin Besar

Tin Tong

Ahad, 29 Mei 2011

Rezeki Allah

Lama teman idak bukak web Nuffnang. Lepas seronok jadi cikgu ajar kawan buat Nuff dan ChurpChurp, teman pun saja lah gatal jari pergi taip dan klik nak bukak Nuff... dengan harapan moga-moga adalah rezeki bertambah. Sekali, haa,
Digi Wwwow Award ambik hang! Alhamdulillah, bertambah juga matawangnya. Cumanya, belum boleh berangan lagilah nak dapat cek dari Nuff. Apa-apa pun, syukur! Rezeki Allah. Terima kasih segalanya.


Anda bagaimana?
Ada yang teringin nak cuba?
Apa-apa kemusykilan, boleh tanya.
Sedia membantu. yeayy!


How does getting rewarded through sharing sounds like to you? Join #ChurpChurp today and bring more friends to the community!

6 ulasan :

Mama AA's berkata...

akak pakai nufnang sejak 2008 pun belum dpt cek... hua........

4umyfans berkata...

Mama AA's < betul ke kak? Teman pun dekat dua tahun jugak lah tak dapat cek. Tapi kak, teman suggest kak banyakkan buat blog walking ke blog yang akak tak kenali langsung ya. mungkin dapat membantu.

suha berkata...

sile belanja (^_^)

Amoi berkata...

dah dapat cheque pertamaaaa

:)

Ieqa Swetluv berkata...

ika pun bab nuff ni merangkak2 gak.. maklumla berblogging ni pejam celik pejam celik je hehe

4umyfans berkata...

suha < belum dapat cek nya lagi pun....


Amoi < untunglah kamu dah dapat cek nya amoi uii... hahhaiii....


Ieqa Swetluv < samalah kita. tapi apa2 nak tanya teman, teman boleh ler kongsi ilmu sikit2 ni yang mana ada ni ye.

Tin Klik-Kluk