Tin Besar

Tin Tong

Sabtu, 1 Januari 2011

Lemparkan S**y***n Untuk Tahun 2011

Mesti ada yang kelam kabut buka entry ni kan? Saja buat tajuk macam gempak. haha. Sebenarnya, saja je teman nak bergurau-gurau. Almaklumlah, dah tahun baru pun... 2011 / 1432Hijrah.

Suka teman nak ucapkan, moga kamu, pembaca di luar sana di rahmati Allah serta dikurniakan segala kemudahan dalam perancangan kamu semua untuk berjaya. Amin...

Sangat dan sudah pasti, ramai yang punyai azam tahun baru. Betul tak bro? sis? Confirm betul punya. haha. Aik? ada yang kata tak betul? okay, macam mana pulak dengan... Hanis Zalikha? ada azam tahun baru tak? Aziz Hazmi? Elia? ermm... Safee Sali? sure depe ni pun ada azam punya pun. tambah-tambahkan lagi, Rajagobal... haa pasti ada plan tahun barunya buat Harimau Malaya. haha.

Teman? azam teman?? perancangan tahun baru??? Ada. Simple like pimple je. Teman berazam, moga teman serta kamu semua selalu lemparkan senyuman untuk tahun 2011 ni. Yang S**y***n tu adalah S E N Y U M A N... yeayy! senyuman. Mudah je kan harapan dan perancangan teman untuk tahun ni? Teman nak, kamu semua pun buat la plan ni. senyum je... simple meyh. Suka teman dengar kornotatif ini...

lemparkan senyuman pada dunia supaya senyuman itu membiaskan keindahan pelangi di dalam hati

. . . ABAH

best kan? teman harap, kita bersama-sama ya... berganding bahu... untuk sentiasa ceria dan tersenyum tak kira saat kita suka ataupun duka. Senyum je ye kamu semua.

anda nak senyuman macam Lisa Surihani?


atau senyuman ala-ala Heliza Helmi?


ataupun macam si bayi comel ini? Pilih. Chien zhe. Cha le.


Tak salah senyum di mana-mana. Namun, hati-hati bro... sis... kadang-kadang senyum kita tu tersalah tafsir oleh orang yang memandangnya. haahhaiii... bahaya tu kawan! Tu kena hati-hatilah ye. Senyum satu sedekah! Jadi, senyum-senyumlah selalu. Senyum juga pengubat segala penyakit.


Credit to Aunty Google for those images.

2 ulasan :

yahaya berkata...

baby senyum nampak comel jer

4umyfans berkata...

yahaya < sangat comel kan...

Tin Klik-Kluk