Tin Besar

Tin Tong

Ahad, 26 Januari 2014

Dana Anda Inspirasi Kami

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada anda semua yang rindunya dalam. Apa khabar? Harapnya gembira sentiasa disamping menikmati keindahan alam ciptaan Allah, Tuhan sekalian alam. Ya, tentunya ada diantara kamu yang masih lagi membaca blog RKI yang masih bertaman ini?Kalau ya, mari sini, teman ada benda nak dikhabarkan.


Dalam kesibukan kotaraya, teman nak khabarkan berita mengenai peluang menjadi penaja. Penaja? Ya! Penaja untuk filem!

"Bagaimana tu RKI? Mak cik seronok nak taja orang ni...."

"Dei tambi, mari saya kasi wang laa"

"Haiyaa, mari Phoi Tze kasi tolong maa"

Sabar, sabar.... Caranya mudah saja. Anda hanya perlu memberi sedikit bantuan menerusi tajaan berbentuk wang kepada projek filem ini. Sebuah filem yang bakal diarahkan oleh Dr. Mahadi J. Murat (Pengarah filem Sayang Salmah,1995) yang pernah memenangi beberapa anugerah di Festival Filem Malaysia dan dibawa ke Festival Filem di peringkat antarabangsa. Filem ini bakal memulakan penggambaran sekitar awal bulan Februari ini. Cumanya masih ada kekangan dari sudut penajaan termasuklah lokasi, makanan, wardrobe serta dana yang berskala kecil. 

Dengan itu, saya mewakili rakan-rakan produksi ingin membuat hebahan mengenai program ini bagi tujuan bersama-sama membantu menggerakkan filem tersebut. Bagaimana caranya untuk bantu kami? Mudah saja! Anda hanya perlu menghubungi nombor telefon yang tertera di sini bagi urusan suntikan dana serta apa-apa jenis tajaan. Untuk maklumat lanjut, boleh ajukan kepada:

Institut Kesenian dan Kajian Media Malaysia (iSemesta)
No. 37-1.
JalanWangsaMajuSetia 1,
WangsaMelawati,
53300, Kuala Lumpur.
no. telefon pejabat: 03-4131 2572

Terima kasih atas kesudian anda meluangkan masa membaca nukilan RKI kali ini. Sekalung tahniah buat anda yang sudah bersedia dan berkobar-kobar untuk membantu kami bagi menjayakan misi, melahirkan filem yang bermutu tinggi. Jumpa lagi. Info lanjut di sini.


Ps: Kalau ada yang berminat nak jadi pelakon tambahan, emelkan nama, no. tel. dan sekeping gambar kepada emel yang tertera bersama alamat itu. Siapa tahu, peluang anda keluar di pawagam menjadi realiti. 
 


Tiada ulasan :

Tin Klik-Kluk